If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На BOSCH са платинени и не им се отвива отгоре накрайника. На DENSO са иридиеви - много по-добри и с по-дълъг живот. Аз вече ги изпитвам и съм много доволен засега от тях. Но и колата ми е в час
Мерси колега (ALFA33S16V), но аз вече си купих и ги сложих и за сега съм доволен от тях. Роднина замина за Германия и съм му поръчал да ми купи от там NGK или BOSCH , надявам като са от там поне да са оригинални.
Мерси колега (ALFA33S16V), но аз вече си купих и ги сложих и за сега съм доволен от тях. Роднина замина за Германия и съм му поръчал да ми купи от там NGK или BOSCH , надявам като са от там поне да са оригинални.
BOSCH нямат иридиум и не им се сваля капачето отпред. А Denso тук са оригинал - още нямат менте
Аз съм с прословутите golden lodge от 3000 км и преди това бях с такива. Колата преди да загрее прекъсва леко и подозирам че проблемът е от тях. Искам да си взема Денсо още повече че не са по скъпи, казвате че почват от 6.50лв. Въпросът ми е различни ли са свещите за 8v ot 16v?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
по каталог в магазина ще ти изкарат какви свещи отговарят за твоя двигател , на мен денсото ми изкараха 5 000 км без проблем и след това започнаха да ми дават ядове , сега събирам паре за Денсо иридиум палър
Предлагам целия асортимент както на DENSO така и на DENSO IRIDIUM POWER . Ефекта от DENSO IRIDIUM POWER е добра работа на мотора, издържат на силни натоварвания, прави 2500 градуса температура на искрата и по принцип намалява разхода с половин литър на 100 километра.А за сравнение платинените свещи правят по малко от 2000градуса температура на искрата.Ако ви интерисуват цени , пишете ми .
************************************************** ********* http://www.adventurecar.com/tuning..bl.php
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Аз съм с прословутите golden lodge от 3000 км и преди това бях с такива. Колата преди да загрее прекъсва леко и подозирам че проблемът е от тях. Искам да си взема Денсо още повече че не са по скъпи, казвате че почват от 6.50лв. Въпросът ми е различни ли са свещите за 8v ot 16v?
За твойта кола свещите на Денсо са по 4 лв бройката
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Благодаря ви много за инфото на всички. nikicarbg, направо ми направи оферта и за двата вида, ако не искаш тук дай едно ЛС
Тия от 4лв мога да си ги позволя другите дано не са много по скъпи.
pitbul, какви ядове започнаха да ти дават - 5000км е малко, ама golden lodge много по бързо се влошават, макар че от един момент нататък при мен не продължават да се влошават
Comment